На Волині викрито підпільний цех

На Волині викрито підпільний цех

В рамках операції «Акциз-2019» та досудового розслідування у кримінальному провадженні фіскали Волині припинили роботу чергового підпільного цеху з виробництва фальсифікату та викрили місце його накопичення.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Житель обласного центру у власному будинку організував підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв із сировини невідомого походження, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей. Фальсифікат, який виготовлявся в жахливих антисанітарних умовах під виглядом різних торгових марок ймовірно реалізовувався на території міста Луцька та Луцького району.

Відтак, правоохоронцями під процесуальним керівництвом прокуратури області, в ході проведення санкціонованих обшуків приватного будинку та гаражного приміщення ліквідовано підпільний цех по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції та викрито місце накопичення такого сурогату. За наслідками проведених заходів з незаконного обігу вилучено понад 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого виготовляли «оковиту» та близько 1000 пляшок готової алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку, вартістю близько 400 тисяч гривень. Разом з тим, вилучено обладнання для такого незаконного виробництва.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені ТМЦ.

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%