Фаршировані перці в томатному соусі

Фаршировані перці в томатному соусі

Інгредієнти:
8 великих болгарських перців;
200 г свинячого фаршу;
300 г яловичого фаршу;
3 помідори;
Щіпка червоного перцю;
1 пучок зеленої цибулі;
2 зубчики часнику;
Хмелі-сунелі за смаком;
1 пучок кінзи;
7 столових ложок сметани;
100 г рису;
2 столові ложки аджики;
4 столові ложки томатного соусу.

В першу чергу промиваємо рис до прозорої води. Потім варимо до напівготовності.
Вимиваємо перці і видаляємо насіння.
В окремій ємності об’єднуємо два види фаршу. Дрібно нарізаємо помідори і перекладаємо до фаршу.
Також дрібно ріжемо кінзу і зелену цибулю. Відправляємо слідом і додаємо підготовлений рис і спеції. Солимо за смаком і добре перемішуємо.
Тепер наповнюємо начинкою перці і вкладаємо їх у товстостінну каструлю.
Потім в окремій ємності поєднуємо сметану, томатний соус і аджику. Добре все перемішуємо. За потреби солимо за смаком.
Виливаємо підготовлену суміш в перці і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
Після цього накриваємо каструлю кришкою і продовжуємо процес тушкування ще 40 хвилин.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта gurman.co.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (73) - 13.5%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (235) - 43.4%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (168) - 31.1%