Не стерпів наруги

Не стерпів наруги

У лісі поблизу с. Глинне Рокитнівського р-ну на Рівненщині у зашморгу знайшли 18-річного студента. На самогубство хлопець пішов після звинувачення 14-річної сумчанки в... згвалтуванні.


«Його шукали близько доби. Напередодні зникнення його звинуватили в зґвалтуванні 14-річної дівчини, розповів начальник відділу комунікації обласної поліції Антон Крук.

«14-річна дівчина із Сумської області, яка приїхала погостювати в родичів, звинуватила його в зґвалтуванні. Тож мати дівчина написала до поліції заяву. Однак про сам факт зґвалтування ще нічого невідомо, бо поліція проводить слідчі дії. Тому підтвердити чи спростувати те, що воно було поки ніхто не може», – повідомив Антон Крук, якого цитують колеги з порталу «Під прицілом».

Слід зазначити, що після трагедії мешканці села ледь не вчинили самосуд над 14-річною гостею та її батьками. Виявляється, на місці події не було виявлено ніяких слідів насильства, а лише засоби контрацепції та обгортки від цукерок. Коли дівчина повідомила батькам про інтим із 18-річним хлопцем, ті приїхали в с. Глинне та влаштували «розборки». Врешті-решт, запропонували мирову – 50 тис. грн відкупних. Але звинувачений у згвалтуванні хлопець не витерпів наруги. Спочатку намагався повіситися в себе вдома, а коли йому це не дали зробити, втік і ліс...

Поліція розслідує кримінальне провадження і за фактом заяви про згвалтування, і смерті 18-річного студента, і можливого доведення його до самогубства.

Світлана КОМА.

На фото з порталу «Все»: древнє кладовище в с. Глинному.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%