Волинські «Воїни» − призери Чемпіонату Світу з ММА

Волинські «Воїни» − призери Чемпіонату Світу з ММА

Збірна України поповнила свій актив 7-ма золотими медалями та у загальнокомандному підсумку посіла 2 місце у Чемпіонаті Світу з ММА серед юнаків та юніорів (до 18 років), поступившись лише американцям.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Змагання відбулися з 3 по 4 серпня 2019 року у Римі.

У чемпіонаті взяли участь і волиняни. Вихованці спортивного клубу «Воїн» під керівництвом Андрія Зінчука та Дмитра Василенка продемонстрували високий рівень підготовки.

Зокрема, Ярослав Новосад став чемпіоном світу з ММА у віковій групі 12-13 років, у категорії 57 кілограм. У першому поєдинку Ярослав здолав мексиканця, а у фіналі − американського бійця.

Наступний волинський призер − уродженець любешівщини Юрій Пасич. Спортсмен змагався у віковій групі 14-15 років, у ваговій категорії 57 кілограмів. За результатами 4 боїв здобув срібло, поступившись представнику від України Тайфуну Джафарлі.

Варто зазначити, шо змішані єдиноборства – Mixed Martial Arts, родом із Америки, де ще на початку 90-тих здобули шалену популярність. ММА – це поєднання боксу, кікбоксингу, джиу-джитсу, карате. Відрізняє поєдинки відсутність єдиного стилю боротьби. Сьогодні у змішаних єдиноборствах беруть участь як дорослі, так і діти.

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%