Не вийшов із бою... 20-річним...

Не вийшов із бою... 20-річним...

На Луганщині поліг у бою ще один волинянин... На фронті російсько-української війни в Луганській обл. ворог убив Олександра Колбуна.


«Позавчора пізно увечері отримали інформацію, що в зоні ООС загинув наш земляк, житель с. Вовчицьк Олександр Колбун. На жаль, інформація підтвердилась. 20-річний юнак, у якого було досить не просте дитинство, загинув, виконуючи громадянський і військовий обов'язок у Луганській області. Співчуваю усім рідним, близьким і знайомим Олександра. Вічна пам'ять нашому земляку...», – повідомив ввечері 14 серпня  про сумну новину голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк.

На превеликий жаль, інформаційна політика Міністерства оборони України  останнім часом побудована таким чином, що про втрати наших військовослужбовців у зоні проведення АТО/ООС фактично нічого не повідомляється.

Відсутня і будь-яка інформація з цього приводу від прес-служби нашої 14 ОМБр, хоча зазвичай саме в цій точці Донбасу виконує бойові завдання мехбригада.

Відтак, наразі навіть не відомо, в якому підрозділі ЗСУ служив полеглий Олександр Колбун і яке в нього було військове звання.

Світлана КОМА.

На фото з персональної сторінки Андрія ЛИНДЮКА: таким був Олександр Колбун.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%