Риба в горщиках під тістом

Риба в горщиках під тістом

Інгредієнти:

800 г рибного філе;
500 мл молока;
3 лаврових листки;
1 ч. ложка гірчиці з цілими зернами;
3 яєчні жовтки + 1 яйце;
1 ст. ложка меду;
0,5 скл. кефіру;
2 скл. борошна;
70 г вершкового масла;
Олія;
Сіль, цукор, часник – на смак.

З кефіру, 1 яйця, 1 ч. ложки цукру, щіпки солі та борошна замісити м’яке тісто. Кружкою вирізати кружечки розміром трішки більшим за горлечко горщика. Це будуть кришечки для горщиків. 
У каструлю налити молоко і поставити на середній вогонь на плиту. В молоко покласти лавровий лист. Щойно закипить, опустити туди філе риби і варити на середньому вогні 10 хвилин.
Дістати рибу, молоко не виливати. Рибу розібрати на шматочки. Молоко, у якому варилася риба, процідити і додати в нього гірчицю, сіль, мед (можна замінити на цукор), яєчні жовтки. Перемішати до однорідності.
У горщики розкласти шматочки риби і залити соусом. Не до країв. Можна в кожен горщик покласти по одному зубку часнику. Змастити горлечка горщиків олією і накрити «кришечками» з тіста, притиснути. Запікати в духовці при температурі 180 градусів до підрум’янення «кришечки».
Смакуйте з задоволенням!

Фото з сайту jisty.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (72) - 13.5%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (234) - 43.7%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (165) - 30.8%