Матч «Покров» – «ЗМІ-Волинь»

Матч «Покров» – «ЗМІ-Волинь»

Збірна журналістів «ЗМІ-Волинь» та команда священнослужителів «Покров» провели товариський матч, який засвідчив, що в здоровому тілі – здоровий дух.


На одному з міні футбольних майданчиків зі штучним покриттям Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки завдяки сприянню ректора вишу Ігоря Коцана ввечері 17 жовтня відбувся товариський матч між працівниками ЗМІ області та священнослужителями. Збірну «ЗМІ-Волинь» вивів на поле заступник голови облорганізації НСЖУ, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк, а команду священнослужителів «Покров» Волинської єпархії УПЦ – голова просвітницького відділу, протоієрей Валентин Марчук, які заздалегідь домовилися про проведення цього спарингу.

Перед початком матчу команди хвилиною мовчання вшанували пам’ять передчасно загиблого на Любешівщині директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексія Веремійчика.

А потім був футбол з необмеженою кількістю замін. Спочатку працівники ЗМІ та представники спортивної громадськості, які тісно співпрацюють із мас-медіа, вели в рахунку 3:1, але потім розгубили перевагу, і за кілька хвилин до завершення гри рахунок став нічийним. У кульмінаційний момент біля власних воріт прес-секретар ФК «Волинь» Дмитро Кузнєцов, володіючи м’ячем, отримав несподівану травму, впавши на поле, наче підкошений… У результаті – влучний удар суперника, і рахунок 4:3 на користь команди «Покров», який не змінився попри останні відчайдушні атаки «ЗМІ-Волинь».

Утім, як підсумували після гри всі спортсмени та капітани команд, у подібних змаганнях головне – не результат, а приязні стосунки як на футбольному полі, так і за його межами.

Тож подібні спортивно-масові змагання будуть продовжуватися. Бо в результаті перемагає дружба, та й відому істину – в здоровому тілі здоровий дух! – ще ніхто не скасовував.

Роман УСТИМЧУК.

На фото учасників матчу: колективне фото після завершення гри.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%