У Луцьку стартувала акція «Брати по крові»

У Луцьку стартувала акція «Брати по крові»

На акцію в підтримку пацієнтів Волинської обласної дитячої лікарні зголосилися військовослужбовці та службовці ЗСУ. Більшість з них уже неодноразово були донорами.

Як зазначив командир бригади територіальної оборони Волинської області підполковник Олександр Кучер, місто прийняло естафету від Рівного та передасть її побратимам у Тернопіль.

«Зважаючи на гостру потребу дітей у нашій допомозі, ми як представники Збройних Сил України не можемо стояти осторонь і зробимо все, щоб урятувати їхні життя та здоров’я», — сказав підполковник.

Сьогодні у акції взяли участь більше ніж три десятки військовослужбовців і працівників обласного військкомату, підрозділів тероборони. Планується, що впродовж декількох днів кров для маленьких пацієнтів тут здадуть ще кілька десятків військових.

Акція, що була започаткована у Львові, вже відбулась у Хмельницькому, Чернівцях, Рівному, Києві та  Луцьку. Очікуємо, що ініціатива військовослужбовців оперативного командування «Захід» надалі буде підтримана по всій Україні.

Уперше Волинську обласну станцію переливання крові відвідала сержант ЗСУ Катерина Козак. Мама двох синів певна, що чужої біди не буває. Вона прийшла сюди, щоб показати іншим шлях до милосердя, співчуття та здорової й сильної української нації.

Підготував Віктор Шубец.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%