«Миколай про тебе не забуде»

«Миколай про тебе не забуде» В обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулося офіційне відкриття «Фабрики святого Миколая» в рамках всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде».

Про це інформують організатори.

На Волині акція проходить уже 13-й рік поспіль. 

Цьогоріч керівником благодійної акції стала студентка СНУ ім. Лесі Українки факультету інформаційних систем фізики та математики.  Чотири роки, ще зі шкільних років, Юлія Дмитрук була волонтером, минулого року координатором.

Кожного дня на фабриці є волонтери, що вітають усіх гостей, які приходять до Миколая, особливо діток. Вони збирають подарунки, сортують і пакують у подарункові пакети для кожної дитини, зважаючи на її вік та особливості.

Як зазначила керівник акції Юлія Дмитрук, у цьому році волонтери збирають не тільки солодощі, іграшки та канцтовари, а й підгузки та засоби особистої гігієни, дитячий одяг.

Також на відкритті «Фабрики святого Миколая» були присутні партнери та спонсори акції.

3-й рік поспіль організацію підтримує Волинська торгово-промислова палата, яка не тільки допомагає зі збором подарунків, а й безпосередньо приймає участь у житті фабрики, читанні книг у дитячих лікарнях та багатьох інших заходах. 

Вперше до акції долучилися поліграфічне видання «ВежаДрук» . Вони не тільки допомогли з поліграфією, а й активно розповсюджують інформацію та збирають подарунки.

8 грудня в рамках акції в пивному клубі «Оболонь» відбудеться благодійний концерт за участю 3-х виконавців «Широкий лан»(Київ), «Carlos Bandos» та Галина Конах.

На «Фабриці святого Миколая» будуть святкові фотозони, де можна  зробити світлини з хештегом #Фабрика Миколая.

З 2-го грудня розпочинається реєстрація на майстер-класи, що будуть відбуватися на фабриці Миколая в бібліотеці імені Олени Пчілки за адресою: м.Луцьк вул. Шопена, 11.

Наш кор.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%