Депутати Луцької міської ради завітали до СНУ ім. Лесі Українки

Депутати Луцької міської ради завітали до СНУ ім. Лесі Українки

Нещодавно відбулась важлива подія для Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки — обрання нового ректора закладу, яким став Анатолій Цьось.


Щойно вступивши на нову посаду, керівник одразу ж задекларував початок роботи над безліччю дрібних та великих змін, що стосуватимуться подальшої діяльності університету. Частина цих змін провадитиметься у тісній співпраці із містом Луцьком та міською владою, відтак сьогодні новообраний ректор запросив обранців Луцької міської ради до закладу на День депутата. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.


Зокрема, до університету завітали заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту економічної політики Борис Смаль, депутати Богдан Богонос, Юлія Дацюк, Микола Дендіберін, Олександр Кравченко, Алла Надточій, Микола Романюк, Сергій Савчук, Майя Шостак, Тетяна Янчук, Орися Залевська, а також керівники структурних підрозділів університету.


“Ідея наших зустрічей полягає у тому, щоб максимально наблизити діяльність університету до діяльності Луцької міської ради для максимальної ефективності. Відомо, що будь-яка робота є ефективною, тоді коли поєднується чотири складові: вклад університету, влади, бізнесу та засобів масової інформації”, - зазначив Анатолій Цьось.


Одним із таких заходів, до участі в якому було запрошено міську владу, - засідання круглого столу на тему “Освітня традиція Волині та університет Лесі Українки: назва, стратегія діяльності”, що відбудеться 26 лютого. На ньому буде піднято питання бачення назви університету з врахуванням міжнародного досвіду створення та функціонування вищих навчальних закладів. Також чудовою платформою для налагодження співпраці може стати святкування 80-річчя заснування Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.


Анатолій Цьось додав, що зустріч у рамках Дня депутата значною мірою буде націлена на те, щоб завдяки спільним зусиллям максимально розширити частку доходів від господарської і наукової діяльності університету.


Під час зустрічі депутати пропонували можливі напрямки діяльності закладу, цікавились деталями його функціонування та потребами. Результатом зустрічі має стати меморандум про співпрацю між Східноєвропейським національним університетом та Луцькою міською радою, що поки існує тільки в проєкті.


“Ми отримали багато інформації для роздумів, зокрема й щодо ребрендингу університету. Надзвичайно позитивним є те, що такі речі виносяться у публічну площину, адже ця інформація буде доступною для лучан. Цікавими також є довідки про діяльність закладу, які потребують подальшого опрацювання.

Дякуємо вам за чудову презентацію та ідеї. Для мене, як для лучанки надзвичайно важливою та приємною є така відкритість закладу освіти, коли ви пропонуєте та запрошуєте нас ознайомитись із його діяльністю. Гадаю, кожен із депутатів сьогодні почерпнув ту інформацію, яка його цікавила, не просто від засобів масової інформації, а безпосередньо від керівництва університету”, - зазначила Ірина Чебелюк.

Наш кор.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%