Додатковий захист

Додатковий захист

Благодійний фонд «Волинь-2014» та ВОООР продовжують збирати кошти та використовувати їх за призначенням для подолання коронавірусної інфекції на Волині.

Зокрема, цими днями 1000 захисних пластикових щитків типу Faceshield  придбано та передано для потреб Волинської обласної клінічної лікарні в м. Луцьку та її відділення в с. Боголюби Луцького р-ну, що стало можливим завдяки зусиллям фундаторів БФ «Волинь-2014» та членів Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, зокрема, керівниці СГПП «Дружба» Валентині Здрилюк. Ще 90 щитків доставили в обласну Інфекційну лікарню.  

Також в найголовнішу лікарняну установу області 1 квітня ц. р. передано першу партію (300 костюмів) захисних костюмів бактеріологічного захисту. Відповідальну місію провели виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович та член ВОООР, гендиректор ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха, чиє підприємство перерахувало в благодійну організую для боротьби з коронавірусом 300 тис. грн. Керівник КП «Волинська обласна клінічна лікарня Волинської обласної ради» Олександр Дудар високо оцінив якість отриманої допомоги, а особливо – її важливість для захисту життя та здоров'я медиків. Всього для лікарняних установ області костюмів бактеріологічного захисту правління БФ «Волинь-2014» та Волинське обласне об'єднання організацій роботодавців придбають у кількості 2000 штук.

Реалізація системної допомоги медзакладам області триває.

Роман УСТИМЧУК.

На фото автора: Володимир Кривович та Ігор Чорнуха оглядають передані обллікарні захисні костюми для медиків.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%