Десерт без випічки: шоколадний сирник із вишнею
Інгредієнти:
Для основи:
Печиво (типу «до кави») – 200 г;
Масло – 120 г.
Для сирної маси:
Сир (кілька раз перемелений) – 700 г;
Вершки (від 30%) – 300 мл;
Цукрова пудра – 5 ст. л.;
Какао – 3 ст. л.;
Молоко – 1/2 склянки;
Желатин – 3 ст. л.
Для верхнього шару:
Желе вишневе – 1 упаковка;
Вишня (без кісточок) – 400 г.
Печиво перемелюємо у м’ясорубці чи у блендері. Додаємо до печива розтоплене масло, добре вимішуємо, до отримання суміші схожої на вогкий пісок. Дно форми (d=24) застеляємо пергаментом викладаємо печиво, злегка утрамбовуючи, формуємо основу. Ставимо в холодильник.
Сир виймаємо з холодильника заздалегідь, щоб він був кімнатної температури.
В гарячому молоці розчиняємо желатин, відставляємо до охолодження.
Вершки збиваємо до пишного крему, додаємо цукрову пудру та какао, збиваємо до поєднання інгредієнтів. В кілька етапів додаємо перемелений сир, збиваємо до однорідності.
Тонкою цівкою вливаємо охолоджений желатин, добре збиваємо. Викладаємо масу на основу, зверху викладаємо вишні, злегка втискаючи їх в сирну масу.
Ставимо сирник в холодильник.
Желе розводимо у 350 мл гарячої води, залишаємо охолоджуватися. Акуратно ложкою виливаємо желе зверху на вишню.
Ставимо в холодильник до повного загустіння.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Приспали і вбили Несподіване звільнення «губернатора» та призначення нового Іван Лазорко вимагає звільнення Юрія Погуляйка Війна по-волинськи Смерть журналіста: винен – мертвий? Райдержадміністрації: 16 ділять на 4… На Волині – новий керівник управління охорони здоров’я ОДА На Волині врятували водія із понівеченого автомобіля Увага! Розшук! Основне про вартість електроенергіїІнтерв'ю



- Опитування
- Результати