Повідомили, коли на Волині можливе послаблення карантину

Повідомили, коли на Волині можливе послаблення карантину

Уже у наступну п’ятницю карантин на Волині можуть послабити, якщо вдасться локалізувати спалахи коронавірусної хвороби.

Про це 25 травня під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак, пише ІА Конкурент.

Показник “інцидентність”, тобто кількість захворювань на 100 тисяч населення за останні 7 днів, перевищує норму. Волинь показує 15,36 на 100 тисяч замість 12 осіб. Найвищий цей показник у Ківерцівському районі (69,2), Ковелі (49,8), Маневичах (22,4), Луцькому районі (19,4), Горохівському (18).

“У решти показники нижче. Наближені до нормального у Володимир-Волинському, але все одного трішки вище — 12,6”, - зазначила Тетяна Щербак.

У інших міста показники нижче, аніж 12 осіб на 100 тисяч населення. Коли вдасться локалізувати і у інших районах — тоді буде послаблення карантину. Є кілька вогнищ, де ведуться спостереження. На три особи зросла кількість хворих в таких вогнищах — а саме у Володимир-Волинській птахофабриці. Там зареєстровано 7 випадків. Окрім цього є 46 повідомлень про підозру. 60 осіб входять до кола контактних осіб. В цеху, д працювали захворілі, проводять заключний етап дезінфекції.

Також є у Торчині випадки, зокрема, на підприємстві “Волиньхолдинг” (8 випадків). Тут також проводять протиепідеміологічні заходи. Є один новий випадок у Підгайцівській ОТГ — особа із села Воротнів. Загалом тут було зареєстровано 22 випадки, із них 5 осіб лікуються стаціонарно. А найбільший спалах — в психлікарні в Олиці. Тут загалом зареєстровано 67 випадків, два летальних.

Анна АРТЮХ.
Фото ілюстративне.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%