Мариновані шампіньйони

Мариновані шампіньйони

Купуємо свіжі печерички на базарі – і робимо улюблені мариновані в баночках. Перевірено: виходять іще кращі, як ті, що так дорого вартують у супермаркетах.
Для маринаду:
4 склянки води;
0,5 склянки оцту;
4 ч. л. солі;
1 ст. л. цукру.
З 1 кг свіжих печериць вийде приблизно 1 л маринованих.

Грибочки помити і прокип’яти 10 хв., додавши у воду трішки лимонної кислоти. Тоді кип’ятимо ще 10 хв. – вже у маринаді. В банку кладемо лаврове листя і перець горошком. Туди ж викладаємо грибочки. Стерилізуємо 15-20 хв., ховаємо під кришками.
Смакуємо на здоров’я!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Багатомільйонні зарплати та премії міністрам – це…

Багатомільйонні зарплати та премії міністрам – це…

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (0) - 0%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (0) - 0%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (0) - 0%
Банкет під час чуми (0) - 0%
Гідна оплата праці держслужбовців (0) - 0%
Підстава для негайного звільнення чиновників (0) - 0%
Мені байдуже (0) - 0%