У Луцьку попрощалися з легендарним футболістом Володимиром Диким

У Луцьку попрощалися з легендарним футболістом Володимиром Диким

29 липня в Будинку панахиди відбулася хвилююча і водночас сумна подія. Шанувальники тренерського та футбольного таланту Володимира Дикого одного з найкращих бомбардирів луцької «Волині» всіх часів (як і Андрій Федецький, провів у ворота суперників 91 гол) проводжали його в останню путь оплесками.

Володимир Дикий, який був одним із лідерів чемпіонської команди і який грав за «хрестоносців» у 1988-1996 рр., внаслідок важкої і невиліковної хвороби помер 28 липня ц. р. у м. Луцьку.  Тож попрощатися з Володимиром Петровичем прийшло дуже багато його шанувальників. Насамперед, колишній головний тренер, нині президент ФК «Волинь» і Голова Асоціації футболу Волинської області, Заслужений тренер України Віталій Кварцяний, який у короткому спілкуванні з автором цих рядків зазначив:

«Будь-якому тренерові, в команді якого такі люди як Володимир Дикий, було легко та цікаво працювати. Він – справжній лідер, який особливо активно проявляє свої найкращі якості у найвідповідальніші моменти гри, здатен самостійно забезпечити переможний результат! Я дуже сумую, що мої колишні футболісти відходять у Вічність… Вічна пам’ять Володі!».

Крім Віталія Кварцяного та нинішньої генерації спортсменів та працівників ФК «Волинь» на церемонії прощання були також колишні одноклубники Володимира Дикого: Володимир Мозолюк, Олег Федюков, Володимир Антонюк, Андрій Крищишин, Геннадій Шухман, Володимир Гащин, Іван Польний та інші. І – чимала кількість уболівальників, які назавжди запам’ятають феєрію майстерності у виконанні Володимира Дикого.

Ще одна щемна мить: живим коридором від будівлі до катафалка стояли юні вихованці Володимира Петровича, яких він тренував у структурі ФК «Волинь» останніми роками.

Їм продовжувати естафету перемог.

Володимир ДАНИЛЮК.

На фото порталу «Обозреватель»: таким був Володимир Дикий.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%