Фаршировані кабачки

Фаршировані кабачки

Рецептом цієї смакоти, яка готується швидко і без зайвих клопотів, поділилася наша постійна читачка і переможниця передплатної лотереї Галина Семенюк із с. Романів Луцького р-ну. Отож…

Краще взяти молоді кабачки (в них шкірка тоненька, тому швидше спечуться), порізати вздовж човниками, вибрати серединку. Підготувати фарш (узяти будь-який): підсмажити моркву із цибулею (можна і без неї), додати трохи томату, вимішати, додати сіль, спеції за смаком. Покласти масу у кабачки, поставити пектися у духовку. У посудину додати трохи води і олії, аби не підгоріло. Кабачок буде готовий, коли шкірка стане м’якенькою. Потерти сир, посипати готову страву, залишити в духовці на кілька хвилин, аби він розплавився. Перед подачею на стіл притрусити зеленню.

Смакуйте на здоров’я!

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (68) - 15%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (208) - 45.9%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (122) - 26.9%