Салат із квасолею та печінкою

Салат із квасолею та печінкою


Його рецептом поділилася завідувачка відділенням Волинського технікуму НУХТ Тамара Пахолюк.

Про цю страву Тамара Євгенівна розповіла: «Доволі пікантний, нестандартний, красивий і корисний салат. Рекомендую випробувати цей рецепт усім любителям печінки. Одразу скажу, що можна використовувати як телячу (яловичу), так і курячу печінку. З курячою страва буде ніжнішою».

Отож, купуємо 200 г квасолі, 500 г печінки, 150 г маринованих грибів, 150 г цибулі, 200 г моркви, сіль, перець, майонез, соєвий соус, олію.

Печінку попередньо відварюємо до готовності (яловичу – 30 хв. після закипання, а курячу – близько 20 хв.). Квасолю, попередньо замочивши на кілька годин у холодній воді, варимо до повної готовності на маленькому вогні.

Цибулю ріжемо кубиками та підсмажуємо на олії. Додаємо крупно терту моркву і обсмажуємо до м’якості.

Печінку, охолодивши, нарізаємо соломкою, а мариновані шампіньйони – шматочками.

Далі змішуємо варену квасолю, печінку, гриби, засмажку з цибулі та моркви. Все це заправляємо майонезом та соєвим соусом, солимо, перчимо і – смакуємо!

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Багатомільйонні зарплати та премії міністрам – це…

Багатомільйонні зарплати та премії міністрам – це…

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (1) - 2.2%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (2) - 4.3%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (2) - 4.3%
Банкет під час чуми (27) - 58.7%
Гідна оплата праці держслужбовців (1) - 2.2%
Підстава для негайного звільнення чиновників (9) - 19.6%
Мені байдуже (1) - 2.2%