Салат із квасолею та печінкою

Салат із квасолею та печінкою


Його рецептом поділилася завідувачка відділенням Волинського технікуму НУХТ Тамара Пахолюк.

Про цю страву Тамара Євгенівна розповіла: «Доволі пікантний, нестандартний, красивий і корисний салат. Рекомендую випробувати цей рецепт усім любителям печінки. Одразу скажу, що можна використовувати як телячу (яловичу), так і курячу печінку. З курячою страва буде ніжнішою».

Отож, купуємо 200 г квасолі, 500 г печінки, 150 г маринованих грибів, 150 г цибулі, 200 г моркви, сіль, перець, майонез, соєвий соус, олію.

Печінку попередньо відварюємо до готовності (яловичу – 30 хв. після закипання, а курячу – близько 20 хв.). Квасолю, попередньо замочивши на кілька годин у холодній воді, варимо до повної готовності на маленькому вогні.

Цибулю ріжемо кубиками та підсмажуємо на олії. Додаємо крупно терту моркву і обсмажуємо до м’якості.

Печінку, охолодивши, нарізаємо соломкою, а мариновані шампіньйони – шматочками.

Далі змішуємо варену квасолю, печінку, гриби, засмажку з цибулі та моркви. Все це заправляємо майонезом та соєвим соусом, солимо, перчимо і – смакуємо!

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (72) - 13.5%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (233) - 43.7%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (164) - 30.8%