Рецепти

Рецепти  Завідувачка відділення харчових технологій Волинського технікуму НУХТ Тамара ПАХОЛЮК сьогодні порадує рецептами корисних та поживних страв.


Салат «Перепелине гніздо»
Інгредієнти: яловича печінка – 150 г, цибуля – 0,5 шт., солоні огірки – 50 г, свіжі огірки – 50 г, перепелині яйця – 3 шт., листя салату і зелень – за смаком, болгарський перець (червоний) – для оздоблення, майонез – для заправки, сіль і чорний мелений перець – за смаком.
Яловичу печінку промити та відварити в киплячій підсоленій воді до повної готовності. Потім цибулю, печінку й огірки (свіжі та солоні) порізати тонкою соломкою, змішати, заправити майонезом, посолити та поперчити за смаком.
На тарілку викласти листя салату і зелень, по центру – салатну суміш. Зверху – перепелині яйця. Посипати болгарським перцем, порізаним кубиками.

Салат «Літній»

Інгредієнти: огірок – 150-200 г, редиска – 6-7 шт., шинка копчена – 200 г, яйця варені – 2 шт., сир твердий – 100 г, зелень кропу й петрушки, сіль, перець.
Соус: узяти 0,5 пачки майонезу і додати 2-3 ч. л. тертого гострого хрону. Добре перемішати. 
Огірки, редиску, шинку, яйця, сир порізати соломкою, перемішати і заправити соусом. Сіль і перець додати за смаком. Салат вимішувати із соусом безпосередньо перед подачею (бо трішки виділяється сік). А можна не перемішувати, а викласти соус зверху на салат!
Смачного!



  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (72) - 13.5%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (233) - 43.7%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (164) - 30.8%