Рецепт

Рецепт Прості рецепти бувають не менш смачними, ніж ті, що готуються з дорогих екзотичних інгредієнтів, переконалася заввідділення харчових технологій Волинського технікуму НУХТ Тамара Пахолюк і запропонувала перевірити.

Рогалики з повидлом
125 г вершкового масла
200 г просіяного борошна
40 г цукрової пудри
Сіль, жовток
1 ст. л. сметани
Повидло
Масло я заздалегідь дістала з холодильника: потрібно, щоб воно було кімнатної температури. Через деякий час приступила до приготування тіста. Для цього вершкове масло змішала з просіяним борошном, цукровою пудрою, додала жовток і сметану та залишила в холодильнику на кілька годин.
Підготовлене тісто розділила на кілька частин. Кожну розкрутила в пласт товщиною кілька міліметрів (чим тонше тісто, тим більш ніжними і хрусткими виходять рогалики). Зробила трикутники (взяла велику тарілку як шаблон, вирізала коло і розділила його на 8 секторів). На широку частину кожного сектора поклала трохи повидла (буквально крапельку, щоб при випіканні воно не потекло і не пригоріло).Потім, починаючи з широкої частини, скрутила рулетом рогалики. Виклала їх на деко, застелене пергаментом і запікала при середній температурі близько 10 хв. 
Це було смачно!





  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Децентралізація влади в Україні...

Децентралізація влади в Україні...

...В Україні децентралізація? Ні, не чув (72) - 13.5%
...відбувається, але не так! І не варто чекати чогось доброго (233) - 43.7%
...відбувається успішно. Це - реформа, що дає поштовх усім наступним змінам у європейському напрямку (164) - 30.8%