Рецепти

Рецепти

За кілька тижнів – свято весни, краси та жінки. Як можна легко зробити його вишуканим – підкаже ведуча кулінарної рубрики, заввідділенням харчових технологій Волинського коледжу НУХТ Тамара ПАХОЛЮК. 

Десертний салат 

Хурма – 2 шт., ківі – 4 шт., темний виноград – 150 г, ананас консервований – 1 банка, йогурт – 400 мл.

Виноград ретельно промити, кожну ягідку розрізати навпіл, видалити кісточки, а потім кожну половинку знову розрізати навпіл. Виноград викласти на дно келихів, злегка утрамбовуючи. Покрити виноград шаром йогурту і розрівняти. 
Консервовані ананаси вийняти із заливки, нарізати дрібними кубикам, розкласти шаром і знову покрити йогуртом. Ківі очистити від шкірки і дрібно нашаткувати, покрити йогуртом. Хурму (використовуйте великі стиглі плоди) очистити від шкірки та насіння і нарізати дрібними кубиками. Хурму викласти на йогурт.

Салат в апельсиновій чашці


Апельсини – 3-4 шт., куряче філе – 300 г, огірки – 200 г, майонез для заправки, сіль за смаком, журавлина для оздоблення.
Куряче філе відварити в солоній воді до готовності, остудити і порізати.
Апельсини вимити. Ножем зробити зигзагоподібні надрізи по колу. Розділити на дві частини. М’якоть вийняти і нарізати невеликими шматочками. Огірки нарізати кубиками. Змішати філе, апельсини, огірки. Посолити за смаком. Заправити майонезом. Викласти салат у чашечки з апельсинів.
Смачного!



  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (614) - 85.9%
Пізно (28) - 3.9%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (30) - 4.2%