На Волині відбудеться виїзне засідання Комітету ВРУ?

На Волині відбудеться виїзне засідання Комітету ВРУ? "Нардепи повинні пройтися своїми ногами територіями майбутніх митних переходів", - Ігор Гузь.
Під час форуму розвитку громад «Прибужжя», що відбувся 26 лютого у с. Литовеж Іваничівського р-ну у рамках проекту Програми USAID «Рада», присутні лідери громад області піднімали питання удосконалення роботи митниці та покращення інфраструктури прикордонних територій.
Народний депутат України Ігор Гузь, а саме його округ обраний як модельний для втілення зазначеного проекту, повідомив про ідею провести на Волині виїзне засідання Комітету закордонних справа Верховної Ради України, заступником голови якого він є. Позаяк є потреба піднімати на державному рівні питання про необхідність облаштування на Волині двох додаткових митних переходів. Йдеться про пункти Кречів-Крилів  (Іваничівський р-н) та Адамчуки-Збереже (Шацький р-н).
Голова комітету народний депутат Ганна Гопко, за словами Ігоря Гузя, схвально відгукнулася на таку пропозицію.
«Разом із Ганною Гопко, колишнім міністром закордонних справ Борисом Тарасюком було б корисно пройтися своїми ногами територією, на якій повинні бути ці митні переходи».
Наш кор.
Фото Олени ЛІВІЦЬКОЇ.  

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%