Підпалили двері депутату

Підпалили двері депутату

«ЧП» на подвір’ї обранця у Любомлі.
28 лютого удосвіта (приблизно о 4 год. ранку) невідомі облили легкозаймистою речовиною двері оселі 32-річного депутата Любомльської міської ради. 
Як інформують у ГУНП у Волинській області, до місцевого відділку поліції звернувся власник обійстя, 32-річний депутат Любомльської міськради, який і повідомив про пожежу у його будинку за адресою м. Любомль вул. Промислова. 
«На місце події одразу ж виїхали заступник начальника Головного управління Національної поліції, начальник кримінальної поліції Олександр Балицький, начальник управління карного розшуку Геннадій Єпіфанович, керівники Любомльського відділу поліції, співробітники Волинського експертно-криміналістичного центру та слідчо-оперативна група», – інформують у прес-службі поліції.
Встановлено, що близько 4 години невідомі особи облили невстановленою легкозаймистою речовиною вхідні двері житлового будинкуна вулиці Промисловій і підпалили їх. Внаслідок чого вогонь пошкодив двері.Пожежу господар ліквідував власними силами, потерпілих немає. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Наразі тривають пошуки осіб, що причетні до цього злочину. 
Чи могла депутатська діяльність мешканця Любомля стати причиною підпалу, теж належить з’ясувати поліції. 
Наш кор.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%