Гречаники з м’ясом
Інгредієнти:
Свинячий фарш – 500 г;
Гречка – 1 скл.;
Цибуля – 1 шт.
Борошно – для паніровки;
Яйце – 1 шт.;
Олія – для смаження;
Сіль, перець – за смаком.
Гречку відварюємо та перебиваємо блендером або пропускаємо 2 рази через м’ясорубку.
Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та смажимо на олії до золотистого кольору.
Змішуємо м’ясо, гречку, цибулю. Гарненько вимішуємо, додаємо яйце, сіль та перець.
З фаршу формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні, потім у збитому яйці й обсмажуємо на повільному вогні до рум’яної скоринки. Сковороду обов’язково накриваємо кришкою.
Смакуйте з задоволенням!
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Пісний пиріг вівчаря Відновлення номерних знаків На Волині виявили факти ввезення в Україну комерційних партій товарів під виглядом гуманітарної... На Ківерцівщині зафіксували перший підпал у самосійних лісах Фонд гарантує На одну годину вперед Генштаб ЗСУ повідомляє Поблизу Луцька перекинулась вантажівка Вашингтон не зупинити ДБР викрило схему з незаконного експорту металобрухту через Волинську митницю- Опитування
- Результати