Гречаники з м’ясом

Гречаники  з м’ясом

Інгредієнти:
Свинячий фарш – 500 г;
Гречка – 1 скл.;
Цибуля – 1 шт.
Борошно – для паніровки;
Яйце – 1 шт.;
Олія – для смаження;
Сіль, перець – за смаком.

Гречку відварюємо та перебиваємо блендером або пропускаємо 2 рази через м’ясорубку. 
Цибулю чистимо, дрібно нарізаємо та смажимо на олії до золотистого кольору.
Змішуємо м’ясо, гречку, цибулю. Гарненько вимішуємо, додаємо яйце, сіль та перець. 
З фаршу формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні, потім у збитому яйці й обсмажуємо на повільному вогні до рум’яної скоринки. Сковороду обов’язково накриваємо кришкою.
Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (503) - 88.4%
Пізно (18) - 3.2%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (17) - 3%