Кабачки, запечені із м’ясним фаршем

Кабачки, запечені із м’ясним фаршем


Інгредієнти:
М’ясний фарш – 600 г;
Вершкове масло – 100 г;
Молоді кабачки – 5 шт.;
Цибуля – 1 шт.;
Сметана – 1 скл.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Перець, сіль – за смаком.

Молоді кабачки промиваємо, нарізаємо кружальцями, обсушуємо, солимо й обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору.
М’ясний фарш солимо, перчимо і змішуємо з пасерованою цибулею.
Форму для запікання змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. На дно форми викладаємо шар м’ясного фаршу, на нього – кабачки, на кабачки знову викладаємо фарш і покриваємо його кабачками.
Заливаємо запіканку з кабачків розтопленим маслом і сметаною. Запікаємо кабачки з фаршем в розігрітій до 200 °С духовці 30-40 хвилин.
Запіканка з кабачків з фаршем готова!

Смакуйте з задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (503) - 88.4%
Пізно (18) - 3.2%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (17) - 3%