Кабачки, запечені із м’ясним фаршем
Інгредієнти:
М’ясний фарш – 600 г;
Вершкове масло – 100 г;
Молоді кабачки – 5 шт.;
Цибуля – 1 шт.;
Сметана – 1 скл.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Перець, сіль – за смаком.
Молоді кабачки промиваємо, нарізаємо кружальцями, обсушуємо, солимо й обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору.
М’ясний фарш солимо, перчимо і змішуємо з пасерованою цибулею.
Форму для запікання змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. На дно форми викладаємо шар м’ясного фаршу, на нього – кабачки, на кабачки знову викладаємо фарш і покриваємо його кабачками.
Заливаємо запіканку з кабачків розтопленим маслом і сметаною. Запікаємо кабачки з фаршем в розігрітій до 200 °С духовці 30-40 хвилин.
Запіканка з кабачків з фаршем готова!
Смакуйте з задоволенням!
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
ДБР викрило схему з незаконного експорту металобрухту через Волинську митницю У Луцьку відбудеться презентація графічної новели "На межі" та виставки портретів "Втрачений дім" У Луцьку ліквідували 3 пожежі На Волині успішно реалізували пілотний проєкт по запровадженню системи навігації для пожежної... У Луцькій громаді триває громадське обговорення з перейменування окремих вулиць Нововолинянка шиє устілки для військових За рік нововолинянка зшила 5 тисяч устілок для військових Пиріг з горошком і солодкою цибулею На кордоні з білоруссю немає ударного угруповання ворога, але можливі провокації – Демченко На Волині горіло приміщення котельні- Опитування
- Результати