Огірки з томатною пастою і корицею

Огірки з томатною пастою і корицею

Інгредієнти:
Огірки – 500г;
Цибуля – 1 шт.;
Часник – 2 зубчика;
Духмяний перець горошком – 5 шт.;
Перець чорний горошком – 5 шт.;
Листя хріну – 1/3 шт.;
Гілочки кропу – 2 шт.;
Томатна паста – 300 мл;
Цукор – 2 ст. л.;
Сіль крупного помолу – 1ст. л.;
Кориця мелена – 1 ч. л.;
Лавровий лист – 2 шт.

Огірки добре промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3 години.
Нарізаємо півкільцями цибулю, а часник подрібнюємо.
Крупно нарізаємо зелень, викладаємо її частинами на дно стерилізованої банки. Зверху викладаємо огірки, додаємо духмяний і чорний перець, а також цибулю з часником. В кінці кладемо зелень, що залишилася.
Заливаємо банку з огірками окропом, накриваємо кришкою і залишаємо на 7-10 хвилин.
Зливаємо рідину з банок, знову доводимо її до кипіння і заново заливаємо огірки. Накриваємо кришкою. Так само залишаємо на 7-10 хвилин.
Вчергове зливаємо рідину з огірків в каструлю, кладемо туди цукор, сіль, корицю, лавровий лист і томатну пасту
Доводимо маринад до кипіння, заливаємо ним огірки. Накриваємо кришкою і ставимо в каструлю з водою для стерилізації.
На дно каструлі, призначеної для стерилізації, краще покласти кухонний рушник і ставити на нього банки, інакше вони можуть лопнути.
Стерилізуємо банки при помірному кипінні приблизно 20 хвилин, а після закручуємо.
Смакуйте із задоволенням!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (503) - 88.4%
Пізно (18) - 3.2%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (17) - 3%