Кабачкова ікра з майонезом і томатом

Кабачкова ікра з майонезом і томатом


Інгредієнти:
Кабачок – 3 кг;
Майонез (67%) – 250 мл;
Томатна паста 
(потрібна справжня, якісна) – 250 мл;
Соняшникова олія 
(не смажена, без запаху) – 100 мл;
Цукор (максимум) – 2 ст. л.;
Оцет (9%) – 2 ст. л.;
Цибуля ріпчаста – 0,5 кг;
Сіль, перець духмяний, перець чорний та паприка солодка – за смаком.

Кабачки очищаємо і пропускаємо через м’ясорубку.
Цибулю нарізаємо, як на засмажку, обсмажуємо до золотистого кольору і теж пропускаємо через м’ясорубку.
Змішуємо цибулю і кабачки, ставимо на вогонь, тушкуємо на маленькому вогні 2 години, час від часу помішуємо.
Потім додаємо решту інгредієнтів і тушкуємо ще 30 хв, за 10 хв до кінця додаємо спеції і сіль.
Розкладаємо овочеву масу в стерилізовані баночки і відразу закатуємо або охолоджуємо і подаємо до столу.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта ivona.bigmir.net.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (503) - 88.4%
Пізно (18) - 3.2%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (17) - 3%