Кабачкова ікра з майонезом і томатом
Інгредієнти:
Кабачок – 3 кг;
Майонез (67%) – 250 мл;
Томатна паста
(потрібна справжня, якісна) – 250 мл;
Соняшникова олія
(не смажена, без запаху) – 100 мл;
Цукор (максимум) – 2 ст. л.;
Оцет (9%) – 2 ст. л.;
Цибуля ріпчаста – 0,5 кг;
Сіль, перець духмяний, перець чорний та паприка солодка – за смаком.
Кабачки очищаємо і пропускаємо через м’ясорубку.
Цибулю нарізаємо, як на засмажку, обсмажуємо до золотистого кольору і теж пропускаємо через м’ясорубку.
Змішуємо цибулю і кабачки, ставимо на вогонь, тушкуємо на маленькому вогні 2 години, час від часу помішуємо.
Потім додаємо решту інгредієнтів і тушкуємо ще 30 хв, за 10 хв до кінця додаємо спеції і сіль.
Розкладаємо овочеву масу в стерилізовані баночки і відразу закатуємо або охолоджуємо і подаємо до столу.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта ivona.bigmir.net.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Пісний пиріг вівчаря Відновлення номерних знаків На Волині виявили факти ввезення в Україну комерційних партій товарів під виглядом гуманітарної... На Ківерцівщині зафіксували перший підпал у самосійних лісах Фонд гарантує На одну годину вперед Генштаб ЗСУ повідомляє Поблизу Луцька перекинулась вантажівка Вашингтон не зупинити ДБР викрило схему з незаконного експорту металобрухту через Волинську митницю- Опитування
- Результати