Мармелад із скоринок кавуна
Інгредієнти:
Кавунові шкірки – 1 кг;
Цукор – 1,2 кг;
Сода – 1 ч. л.;
Лимон – 0,5 шт.;
Кардамон – за смаком.
Кавунові скоринки очищаємо від жорсткої шкірки і нарізаємо невеликими рівними шматочками.
Заливаємо скоринки содовим розчином – в 1 літр води додаємо 1 чайну ложку соди. Залишаємо на 4-6 годин.
Скоринки ретельно промиваємо під холодною водою.
Викладаємо в ємність, повністю заливаємо водою і додаємо 600 г цукру.
Кип’ятимо кавунові скоринки протягом 20 хвилин і залишаємо на 6-8 годин.
Потім знову доводимо їх до кипіння і кип’ятимо протягом 15-20 хвилин. Залишаємо на 6-8 годин.
Втретє доводимо скоринки до кипіння, додаємо цукор, що залишився, лимонний сік і кардамон.
Зціджуємо сироп, готовий мармелад обвалюємо в цукрі
Якщо ви хочете зберегти мармелад на всю зиму, потрібно його разом з сиропом закрити у банках.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта gotovite.ru.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
ДБР викрило схему з незаконного експорту металобрухту через Волинську митницю У Луцьку відбудеться презентація графічної новели "На межі" та виставки портретів "Втрачений дім" У Луцьку ліквідували 3 пожежі На Волині успішно реалізували пілотний проєкт по запровадженню системи навігації для пожежної... Нововолинянка шиє устілки для військових У Луцькій громаді триває громадське обговорення з перейменування окремих вулиць За рік нововолинянка зшила 5 тисяч устілок для військових Пиріг з горошком і солодкою цибулею На кордоні з білоруссю немає ударного угруповання ворога, але можливі провокації – Демченко На Волині горіло приміщення котельні- Опитування
- Результати