Мармелад із скоринок кавуна

Мармелад із скоринок кавуна


Інгредієнти: 
Кавунові шкірки – 1 кг;
Цукор – 1,2 кг;
Сода – 1 ч. л.;
Лимон – 0,5 шт.;
Кардамон – за смаком.

Кавунові скоринки очищаємо від жорсткої шкірки і нарізаємо невеликими рівними шматочками.
Заливаємо скоринки содовим розчином – в 1 літр води додаємо 1 чайну ложку соди. Залишаємо на 4-6 годин.
Скоринки ретельно промиваємо під холодною водою.
Викладаємо в ємність, повністю заливаємо водою і додаємо 600 г цукру.
Кип’ятимо кавунові скоринки протягом 20 хвилин і залишаємо на 6-8 годин.
Потім знову доводимо їх до кипіння і кип’ятимо протягом 15-20 хвилин. Залишаємо на 6-8 годин.
Втретє доводимо скоринки до кипіння, додаємо цукор, що залишився, лимонний сік і кардамон.
Зціджуємо сироп, готовий мармелад обвалюємо в цукрі
Якщо ви хочете зберегти мармелад на всю зиму, потрібно його разом з сиропом закрити у банках.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта gotovite.ru.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (503) - 88.4%
Пізно (18) - 3.2%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (17) - 3%