Домашній кетчуп із томатної пасти

Домашній кетчуп із томатної пасти


Інгредієнти:
Томатна паста – 400 г;
Борошно – 1 ст. л.;
Вода – 0,5 склянки;
Цукор – 3 ст. л.;
Оцет (3%) – 0,5 склянки;
Часник – 2 зубчики;
Гірчиця – 0,3 ч. л.;
Сіль – 1 ч. л.;
Трави (базилік, кріп, суміш трав) – 0,3 ч. л.
Чистимо часник, подрібнюємо його.

Добре розмішуємо повну столову ложку борошна в половині склянки холодної води.
Проварюємо на невеликому вогні борошняну суміш, постійно помішуючи, поки вона не набуде консистенції негустої сметани.
Додаємо цукор, оцет, сіль, подрібнені зубчики часнику і суміш сухих трав.
Додаємо гірчицю.
Все добре перемішуємо. Додаємо томатне пюре або томатну пасту. Ретельно перемішуємо.
Домашній кетчуп готовий!

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта azbyka-vkysa.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (502) - 88.4%
Пізно (18) - 3.2%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (17) - 3%