Швидкий яблучний штрудель з лаваша

Швидкий яблучний  штрудель з лаваша


Інгредієнти:
Яблука – 3 шт.;
Вершкове масло – 80 г;
Кориця – 1 ч. л.;
Цукор – 200 г;
Ванільний цукор – 1 ч. л.;
Лаваш – 1 шт.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Цукрова пудра – за смаком.

Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.
Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор.
Перемішуємо, викладаємо яблука на пательню і трохи підсмажуємо.
Лаваш розрізаємо вздовж навпіл, посипаємо панірувальними сухарями. Яблука викладаємо на край лаваша і загортаємо рулетиком.
Викладаємо штрудель з лаваша на змащене маслом деко та запікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці 20 хвилин.
Готовий штрудель посипаємо цукровою пудрою.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта testoved.com.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (579) - 87.1%
Пізно (24) - 3.6%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.6%
Мені байдуже (22) - 3.3%