Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Інгредієнти:
Яблука – 3 шт.;
Вершкове масло – 80 г;
Кориця – 1 ч. л.;
Цукор – 200 г;
Ванільний цукор – 1 ч. л.;
Лаваш – 1 шт.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Цукрова пудра – за смаком.
Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.
Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор.
Перемішуємо, викладаємо яблука на пательню і трохи підсмажуємо.
Лаваш розрізаємо вздовж навпіл, посипаємо панірувальними сухарями. Яблука викладаємо на край лаваша і загортаємо рулетиком.
Викладаємо штрудель з лаваша на змащене маслом деко та запікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці 20 хвилин.
Готовий штрудель посипаємо цукровою пудрою.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта testoved.com.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Пісний пиріг вівчаря Відновлення номерних знаків На Волині виявили факти ввезення в Україну комерційних партій товарів під виглядом гуманітарної... На Ківерцівщині зафіксували перший підпал у самосійних лісах Фонд гарантує На одну годину вперед Генштаб ЗСУ повідомляє Поблизу Луцька перекинулась вантажівка Вашингтон не зупинити ДБР викрило схему з незаконного експорту металобрухту через Волинську митницю- Опитування
- Результати