Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Інгредієнти:
Яблука – 3 шт.;
Вершкове масло – 80 г;
Кориця – 1 ч. л.;
Цукор – 200 г;
Ванільний цукор – 1 ч. л.;
Лаваш – 1 шт.;
Панірувальні сухарі – за смаком;
Цукрова пудра – за смаком.
Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку.
Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор.
Перемішуємо, викладаємо яблука на пательню і трохи підсмажуємо.
Лаваш розрізаємо вздовж навпіл, посипаємо панірувальними сухарями. Яблука викладаємо на край лаваша і загортаємо рулетиком.
Викладаємо штрудель з лаваша на змащене маслом деко та запікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці 20 хвилин.
Готовий штрудель посипаємо цукровою пудрою.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта testoved.com.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Ухилянт не розкаявся Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Остання путь Василя Мазурика Як «годує» ліс Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через ЛуцькІнтерв'ю


- Опитування
- Результати