Запечена картопля з грибами

Запечена  картопля  з грибами


Інгредієнти:
Гриби гливи – 100 г;
Вершкове масло – 70г;
Цибуля – 50 г;
Картопля – 6 шт.;
Часник – 1 зубчик;
Сіль – за смаком;
Перець – за смаком;
Розмарин – за смаком..

Картоплю розрізаємо вздовж на дві частини. Кожну частину нарізаємо впоперек, притримуючи пальцями, щоб вона не розпалася.
Викладаємо картоплю в форму на пергамент, змащуємо вершковим маслом. Солимо, перчимо та додаємо розмарин.
Зубчик часнику розчавлюємо плоскою частиною ножа і кладемо до картоплі.
Відправляємо в розігріту духовку до 180 С.
Гриби миємо, нарізаємо великими шматками.
Цибулю нарізаємо дуже дрібно і обсмажуємо на вершковому маслі декілька хвилин, додаємо гриби і перемішуємо.
Смажимо гриби кілька хвилин, поки вони не зменшаться в розмірі.
Посипаємо картоплю тушкованими грибами і доводимо її до готовності.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта segodnya.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (477) - 88.5%
Пізно (16) - 3%
Яка різниця? (8) - 1.5%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.7%
Мені байдуже (16) - 3%