Запечена картопля з грибами
Інгредієнти:
Гриби гливи – 100 г;
Вершкове масло – 70г;
Цибуля – 50 г;
Картопля – 6 шт.;
Часник – 1 зубчик;
Сіль – за смаком;
Перець – за смаком;
Розмарин – за смаком..
Картоплю розрізаємо вздовж на дві частини. Кожну частину нарізаємо впоперек, притримуючи пальцями, щоб вона не розпалася.
Викладаємо картоплю в форму на пергамент, змащуємо вершковим маслом. Солимо, перчимо та додаємо розмарин.
Зубчик часнику розчавлюємо плоскою частиною ножа і кладемо до картоплі.
Відправляємо в розігріту духовку до 180 С.
Гриби миємо, нарізаємо великими шматками.
Цибулю нарізаємо дуже дрібно і обсмажуємо на вершковому маслі декілька хвилин, додаємо гриби і перемішуємо.
Смажимо гриби кілька хвилин, поки вони не зменшаться в розмірі.
Посипаємо картоплю тушкованими грибами і доводимо її до готовності.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта segodnya.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
У Нововолинську “серійний” злодій проник через вікно у магазин Drager показав “у небо”: у Луцьку спіймали п'яного водія без прав Волинянин здобув дві золоті медалі на чемпіонаті України з біатлону Моторошна правда про банду «Лєшого» Ківерцівська лікарня отримала допомогу від благодійного фонд Небезпечний дрифт: патрульні притягнули до відповідальності водія, який не мав права керування У Володимирі провели нічні профілактичні відпрацювання громадських місць Чи існують чесні лікарі, які перевірять діяльність медиків-хабарників? Перший пішов ЗРК SAMP/T на прізвисько Mamba- Опитування
- Результати