Булгур з овочами

Булгур з овочами

Інгредієнти:
Булгур – 250 г;
Вершкове масло – 30 г;
Перець – 2 шт.;
Помідор – 2 шт.;
Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
Томатна паста – 2 ст. л.;
Сіль – за смаком;
Паприка червона мелена – за смаком;
Перець червоний гострий мелений – за смаком.

Ріжемо перець соломкою, потім дрібними кубиками. Помідор попередньо обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку, потім натираємо на крупній тертці або ріжемо дрібними кубиками. Цибулю нарізаємо дуже дрібно.
У каструлі з товстим дном розігріваємо олію, додаємо вершкове масло, пасеруємо цибулю на повільному вогні 5 хвилин. Потім додаємо перець, тушкуємо 5 хвилин. Додаємо помідори, томатну пасту, солодку мелену паприку та зовсім трохи гострого перцю. Тушкуємо 3 хвилини.
Додаємо до овочів булгур, добре перемішуємо. Прогріваємо булгур, постійно помішуючи, 5 хвилин
Заливаємо крупу окропом, солимо, накриваємо кришкою, і на повільному вогні готуємо 10-15 хвилин, поки булгур не вбере в себе всю воду. Вимикаємо та залишаємо плов на 15 хвилин настоятися.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта поради.pp.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (234) - 86.7%
Пізно (7) - 2.6%
Яка різниця? (8) - 3%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (11) - 4.1%
Мені байдуже (9) - 3.3%