Якість вирішує все! «АТБ» пропонує уважним клієнтам грошову винагороду

Якість вирішує все! «АТБ» пропонує уважним клієнтам грошову винагороду


Під час літньої спеки особливої уваги потребують продукти харчування, які ми з вами щодня  купуємо для  своєї родини. На жаль, більшість із них за підвищеної температури дуже швидко псується.  Покупці хочуть, щоб завжди була можливість придбати безпечну продукцію за  доступними цінами. Не буде причин для хвилювання, якщо купувати продукти у численних супермаркетах  торговельної мережі «АТБ». Станом на сьогодні у 259 містах 22 областей України, у тому числі й на Волині, працюють 1018 таких дискаунтерів. 

Сучасна багаторівнева система перевірки якості, яку за європейським зразком впровадив лідер вітчизняної галузі роздрібної торгівлі, дозволяє бути цілком впевненим у безпеці усіх товарів.  До аудиту якості компанія «АТБ-Маркет» долучила навіть  покупців: у всіх супермаркетах мережідіє програма «Гарантія свіжості».  Якщо клієнт випадково придбав товар, термін придатності якого збіг, він має реальну можливість отримати готівкою суму, що дорівнює його трикратній вартості.  Компанія впевнена у якості та гарантує безпеку своєї продукції.
«Щодня в магазинах нашої мережі по всій країні закуповуються понад 3 мільйони українців. Вони довіряють нам, що багаторазово збільшує ступінь нашої відповідальності. Своїм чесним ім’ям, яке ми заслужили за понад два десятиліття роботи, ми гарантуємо безпеку та якість товарів на полицях наших магазинів», – розповідає заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова.



Таким чином, кожен із покупців, яких компанія вважає не тільки клієнтами,  але й своїми повноправними партнерами, у даному випадку виступає у ролі ревізора. Зрозуміло, що охочих поповнити таким чином власні  гаманці завжди знайдеться чимало, проте, як показує практика, випадки подібного «заробітку» трапляються дуже нечасто.  Побачити прострочений чи  неякісний товар на полиці  дискаунтера «АТБ» майже неможливо.  Компанія впровадила сучасну систему аудиту якості.  Маркети мережі «АТБ» з 2017 року проходять сертифікацію на відповідність суворим вимогам  загальновизнаного міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Він ґрунтується на принципах  НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків та критичні точки контролю). Експерти ретельно відстежують безпеку харчового продукту на усіх етапах: якість сировини, дотримання технології під час виробництва,  належні  умови зберігання, транспортування… Станом на початок літа 2019 року сертифікацію пройшли вже 350 магазинів цієї торговельної мережі.  А це вважається своєрідним знаком якості у розвинених країнах Євросоюзу.
Асортимент дискаунтерів «АТБ» сьогодні відповідає найвищим сучасним критеріям якості та безпеки. Компанія має власний відділ контролю якості, системно проводить перевірки. З поличок магазинів щомісяця відбирають понад тисячу товарів та відправляють  на дослідження до спеціалізованих лабораторій. Фахівці уважно  перевіряють основні фізико-хімічні та мікробіологічні показники зразків. Раз на місяць у мережі «АТБ» перевіряють товари першої групи – швидкопсувні продукти та дитяче харчування.  Не менш ретельна перевірка усіх інших продуктів, що належать до другої групи,  проводиться кожного кварталу. Третю товарну групу – промислові товари – аналізують раз на півріччя. Також кожного року компанія влаштовує аудит якості у постачальників і виробників. Можливість проведення таких системних перевірок навіть включено окремим пунктом до договорів. Отже, окрім більш як п’ятдесятитисячної армії співробітників «АТБ», за якістю та безпекою продуктів ретельно стежать й усі партнери, а також ми з вами –  покупці. 

Ольга Прошак.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%