Кабачкова піца з курятиною

Кабачкова піца  з курятиною

Інгредієнти:
1 кілограм кабачків;
3 помідори;
2 курячі яйця;
1 морквина;
1 цибулина;
1 куряче філе;
50 грамів борошна;
50 грамів твердого сиру;
2 зубці часнику;
1/4 склянки молока;
Пучок зелені.
Одне куряче яйце добре збити до однорідної консистенції. 

Борошно просіяти, щоб збагатити киснем.
Кабачки помити і дуже тоненько нарізати, занурити в яєчну масу, а потім обваляти в борошні та підсмажити з обох боків до золотистого кольору. Викласти підсмажені кабачки на паперовий рушничок чи серветку, щоб позбавитись від зайвої олії. Куряче філе помити і відварити до готовності. Вийняти з води, залишити на деякий час, щоб охолонуло і порізати шматочками.
Помідори помити і порізати кільцями. Цибулю почистити, помити і порізати кільцями або півкільцями. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Зубці часнику почистити і подрібнити.
Форму для піци змазати олією і викласти смажені кабачки в два шари, потім порізане куряче філе. Поверх м’яса викласти цибулю, натерту моркву, помідори та присипати часником.
Куряче яйце ретельно збити з молоком або водою.
Посипати піцу натертим на крупній тертці твердим сиром і залити яєчно-молочною сумішшю.
Зелень промити, просушити, подрібнити і посипати кабачкову піцу.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (476) - 88.6%
Пізно (15) - 2.8%
Яка різниця? (8) - 1.5%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.7%
Мені байдуже (16) - 3%