Короп у горіховому соусі
Інгредієнти:
1 короп (приблизно 600 г);
2 морквини;
4 цибулини;
Корінь петрушки, перець чорний мелений;
Зелень, сіль.
Для соусу:
15 волоських горіхів;
50 г білого хліба;
4 зубці часнику;
1 ст. ложка лимонного соку;
0,5 скл. соняшникової олії.
Рибу почистити, відрізати голову, хвіст і плавники, промити, зняти філе, нарізати на шматки та покласти у каструлю на овочеву подушку (дрібно нарізану моркву, петрушку, цибулю, сіль, перець, лавровий листок), трохи долити води і варити на малому вогні до повної готовності.
Готові шматочки риби охолодити в бульйоні, перекласти у тарілку й залити соусом з горіхів та часнику.
Для соусу горіхи почистити і розтерти в ступці. М’якоть білого хліба намочити у рибному бульйоні, віджати, протерти через сито.
Потім горіхи, протертий хліб та тертий часник покласти в керамічний посуд і збити ложкою, вливаючи потроху олію.
Коли маса стане пишною, як крем, додати трохи солі, лимонного соку або лимонної кислоти, усе добре перемішати.
Готового коропа викласти на тарілку, залити соусом, зверху покласти шматочок лимона або лайма, посипати зеленню.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайту poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
З Днем працівника лісу! Волинські сумоїсти здобули нагороди на чемпіонаті Європи Лісівники Школярі до Міжнародного Дня Миру організували благодійний ярмарок Владика Михаїл зустрівся з послом України У Торчинській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію Керував “під шафе” та хотів підкупити поліцейських: слідство розпочало кримінальне провадження У Луцьку “на зебрі” збили дівчину У Луцьку провели благодійний ярмарок задля хворих дітей У Нововолинську Volkswagen збив велосипедиста: чоловік - в реанімаціїІнтерв'ю


- Опитування
- Результати