Гречаний суп з печерицями і картопляними кренделиками
Інгредієнти:
300 г курячого філе;
250 г печериць;
½ скл. гречки;
1 цибулина;
1 морквина;
2 картоплини;
1 яйце;
3 ст. ложки борошна;
2,5 л води;
1 лавровий листок;
Петрушка, сіль – за смаком.
Куряче філе порізати, залити водою і варити до готовності.
Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.
Печериці почистити, порізати, обсмажити на олії. Додати терту моркву, порізану цибулю, обсмажити.
Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати. Потім додати борошно, сіль і замісити. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.
В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.
Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.
Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.
Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта jisty.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
У Нововолинську “серійний” злодій проник через вікно у магазин Волинянин здобув дві золоті медалі на чемпіонаті України з біатлону Drager показав “у небо”: у Луцьку спіймали п'яного водія без прав Волинян виборов “золото” з біатлону На Волині нетверезий водій пропонував патрульним хабар Ківерцівська лікарня отримала допомогу від благодійного фонд Моторошна правда про банду «Лєшого» Небезпечний дрифт: патрульні притягнули до відповідальності водія, який не мав права керування У Володимирі провели нічні профілактичні відпрацювання громадських місць Волинські медики придбали автівки для князівської бригади- Опитування
- Результати