Запечене філе індички у вершково-грибному соусі

Запечене філе індички у вершково-грибному соусі

Інгридієнти:

800 г філе індички;
500 г свіжих грибів;
100 мл вершків;
1 ріпчаста цибуля;
2 ст. л. вершкового масла;
2 лаврові листки;
1 ст. л. лимонного соку;
Сіль і перець – за смаком;
Солодка паприка – за смаком.

Розтопіть вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Додайте подрібнену цибулю, індичку, лаврові листи, сіль і перець. Готуйте індичку до золотої скоринки. 
Потім додайте 250 мл холодної води і доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 2 години.
Тим часом подрібніть гриби. Перекладіть їх до індички, за годину до її готовності і тушкуйте під відкритою кришкою.
Як тільки м’ясо буде готове, перекладіть в тарілку. Соус від м’яса з’єднайте з вершками і доведіть до кипіння. Додайте сіль, перець, паприку і лимонний сік. Добре перемішайте.
Індичку поріжте на невеликі шматочки і полийте грибним соусом.

Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта milkalliance.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (405) - 87.1%
Пізно (15) - 3.2%
Яка різниця? (8) - 1.7%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 4.3%
Мені байдуже (16) - 3.4%