Будемо з цукром

Будемо з цукром На ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» триває підготовка до сезону 2020 року. Про це на сайті підприємства розповів заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин.

На одному з провідних підприємств Волині до початку сезону ставляться серйозно, адже хороше планування роботи – запорука успіху підприємства восени.

Щороку підприэмство активно співпрацює з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.

«У сезоні 2020 року сподіваємось успішно попрацювати. Свої корективи завжди вносять погодні умови. Звичайно, що все це впливає на ціну цукру, а також складові, які потрібно вкладати в отримання хорошого врожаю», – запевняє Олександр Нікішин.

На Гнідавському цукровому заводі переконані, що говорити про врожаї поки що зарано, адже на врожайність «солодкого кореню» впливає дуже багато чинників. Однак цукровари переконують, що готові переробити стільки сировини, скільки виростять підприємства-партнери.

Наш кор.



  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте