Кабачковий торт
Інгредієнти на 4 порції:
2 кабачки,
200 г майонезу,
2 морквини,
3 зубки часнику,
6 помідорів,
2 цибулини,
200 г грибів,
2 ст. л. борошна,
1 пучок зелені,
Перець та сіль – за смаком.
Кабачки наріжте кружальцями, обкачайте у борошні і обсмажте в 1 ст. л. олії.
Помідори наріжте кружальцями, гриби – шматочками. Цибулю і часник почистіть і дрібно наріжте, моркву натріть на дрібній тертці, зелень поріжте. Цибулю з часником обсмажте в олії, додайте моркву і гриби, смажте 10 хв.
У форму викладіть шарами кабачки, помідори і грибну начинку, змащуючи кожен шар майонезом, посипаючи сіллю і перцем.
Покладіть у холодильник на 30 хв.
Перед подаванням прикрасьте страву помідорами і зеленню.
Смакуйте з задоволенням!
Фото з сайта poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Гриблянка по-закарпатськи Ухилянт не розкаявся Родині загиблого Сергія Демчука вручили посмертну нагороду Героя Остання путь Василя Мазурика Як «годує» ліс Представники влади Волині вклонились памʼяті видатного державотворця На Волині трапилось три ДТП з постраждалими Волинська ОВА підписала Меморандум про співпрацю з ТзОВ «Ю-Контрол» Ворог отруїв дружину керівника ГУР? Новий потяг до Будапешта та Відня буде їхати через ЛуцькІнтерв'ю


- Опитування
- Результати