Вишнівка

Вишнівка

Вишнівка

Інгредієнти: вишні, цукор, горілка.

Головне, щоб вишня уже була спіла-преспіла. Накладаємо миті ягоди в банку 0,3-0,5 об'єму, засипаємо їх цукром (у середньому на 1 л банку вишень – 1-1,5 скл.), заливаємо горілкою (можна спиртом), ставимо на сонце і щодня помішуємо, доки цукор не розчиниться повністю. Коли цукор зникне, банку ставимо в темне місце.

P.S. А зимовими холодними вечорами віділлєте трішки густої духмяної вишнівки, розведете за смаком перекип’яченою водою, помилуєтеся насиченим кольором, вдихнете справжній аромат, який не зрівняти з жодним магазинним аналогом, у теплій компанії вип’єте келишок... І життя – прекрасне!

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (240) - 86.3%
Пізно (8) - 2.9%
Яка різниця? (8) - 2.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (12) - 4.3%
Мені байдуже (9) - 3.2%