У Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті провели дні профілактики правопорушень

У Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті провели дні профілактики правопорушень

Згідно плану проведення днів профілактики правопорушень у Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради 17 та 19 лютого було організовано ряд заходів, спрямованих на збереження життя та здоров'я ліцеїстів, емоційної стабільності учнів та профілактику правопорушень. 

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Володимир-Волинського районного відділу поліції.

Для учнів 6 та 9-А класу соціальним педагогом Кривицьким Олегом Миколайовичем було проведено тематичні бесіди «Здоров'я – найбільша цінність».

Заступник директора з виховної роботи Гнатюк Олена Василівна провела роз'яснювальні бесіди серед учнів 7-9 класів на такі важливі для зростання здорового покоління молоді теми, як «Емоційне благополуччя» та «Фізична складова здоров'я».

З метою виховання свідомих законослухняних громадян з відповідними нормами поведінки та моральних якостей, а також задля профілактики правопорушень серед молоді адміністрація Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради систематично залучає до правового виховання дітей відповідні державні органи. 

Так, 19 лютого начальницею сектору ювенальної превенції Володимир-Волинського району Павлюк Оленою Валеріївною та інспекторами Редькою Аліною Ярославівною і Самолюк Людмилою Василівною (інспектор сектору ювенальної превенції м. Нововолинськ) було проведено інформативну зустріч з ліцеїстами щодо профілактики правопорушень.

Ліцеїстам роз'яснили їх права та обов'язки, а також ступінь відповідальності неповнолітніх за різні види злочинів. Зокрема, мова ішла про булінг, кібербулінг, домашнє насильство, а також важкі злочини. Учні отримали контактні телефони працівників ювенальної превенції та інформацію про те, куди звертатись і як діяти у разі виникнення  надзвичайних ситуацій.

Анна АРТЮХ.
Фото із фейсбук-сторінки Володимир-Волинського районного відділу поліції.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%