Перевищили швидкість та не зупинялися на вимогу поліцейських: патрульні затримали порушників

Перевищили швидкість та не зупинялися на вимогу поліцейських: патрульні затримали порушників

Вчора, 28 березня, під час вимірювання швидкості лазерним вимірювачем швидкості руху TruCam на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне) патрульні зафіксували перевищення швидкості автомобілем Infiniti QX70.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Керманич рухався у населеному пункті 99 км/год, при дозволеній швидкості 50 км/год. Також не виконав вимогу поліцейського про зупинку та направився в сторону Луцька.

Патрульні передали орієнтування усім іншим екіпажам і водія виявили у Луцьку на вулиці Володимирській.

Цього ж дня вимірювачем швидкості руху TruCam патрульні зафіксували перевищення швидкості керманичем Lexus LX 570. Водій перевищив допустиму швидкість на автодорозі Н-17 (Луцьк — Радехів — Львів). Цей водій також не виконав вимогу про зупинку.

Патрульні передали орієнтування іншим екіпажам і керманича виявили на вулиці Львівській. Після зупинки він ще двічі намагався поїхати з місця події.

В обох випадках на водіїв патрульні склили адміністративні матеріали за ч.1 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Зауважимо, що невиконання вимог про зупинку тягне за собою накладення штрафу в розмірі дев’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

Дар’я ОНІМОВА.

Фото патрульних.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%