Оригінальні бутерброди з оселедцем

Оригінальні бутерброди з оселедцем

Такі канапки – окраса столу! Беремо звичайнісінький багет (тобто – тоненький батон). 
Розрізаємо повздовж з одного боку. Обережно розкриваємо. Вибираємо серединку. Тоді готуємо начинку: беремо звичайне масло, додаємо дрібну порізану зелень (можна з часничком) й густенько викладаємо в обидві заглибинки. За бажання, з одного боку може бути масло із зеленню, з іншого – ікорне. Тоді всередину кладемо звичайне філе оселедця. Смачніше, якщо це не готове філе, а почищене власноруч з жирненького оселедця. Згортаємо батон. Хай трішки схолоне. І – нарізаємо рівненькими скибочками. Виглядає неперевершено.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (507) - 88.3%
Пізно (18) - 3.1%
Яка різниця? (9) - 1.6%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (20) - 3.5%
Мені байдуже (18) - 3.1%