Спогади та поради студентів і випускників Відділення харчових технологій та заочного навчання

Спогади та поради студентів  і випускників Відділення харчових технологій та заочного навчання

Про Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки я чула, ще навчаючись у школі. Тож після дев’ятого класу, знала, де здобуватиму майбутній фах. У 2020 р., ставши студенткою першого курсу відділення «Харчових технологій», я переконалась у раніше почутому. У коледжі – якісна освіта, а викладачі завжди йдуть назустріч студенту. Адміністрація і студентська рада забезпечують комфорт та яскравість буднів, урізноманітивши їх цікавими та пізнавальними заходами.
Усім абітурієнтам бажаю зробити правильний вибір у житті, впевненості у собі, наснаги, успіхів у навчанні, а їх ви зможете досягти, ставши студентом ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки. У коледжі ви точно зустрінете нових друзів та відчуєте смак студентського життя!
Марія ВІНЦЮК, 
студентка групи Т-12.



У моїх спогадах коледж асоціюється з домашнім затишком, де можна було не тільки навчатися, а й класно відпочивати. 
Професія техніка-технолога дає можливість реалізувати себе за різними напрямами діяльності, особливо, в теперішній час, де, використовуючи найновітнішу техніку, можна із простого зробити складне. Тобто, в нашій професії ти відчуваєш себе художником, де уміло приготовлена та оформлена страва приносить користь споживачеві, а кухарю – насолоду від своєї праці. Сміливість у професії здобувається у повсякденній, кропіткій роботі. Але без фахових знань, ти ніколи не станеш фахівцем високого рангу.
Хочу сьогодні висловити велику та щиру вдячність викладачам відділення «Харчових технологій», які допомогли мені опанувати професію техніка-технолога. Знання, які я отримав у коледжі, дозволили мені брати участь у Міжнародних конкурсах з приготування кондитерських страв, завдяки яким я став «Королем десертів». І я горджуся цим, але ще більше своїми наставниками, які дали мені можливість вийти на міжнародну арену.
Антон ЛИНДА, випуск 2006 р.



Я поступив до фахового коледжу у 2011 р. Вибрав цей навчальний заклад, бо вважаю його найкращим коледжем нашого міста. Фаховий коледж співпрацює із найкращими базами для проходження практики, наприклад, такими, як рекреаційний комплекс «РЕСТПАРК», звідки я розпочав свій кар’єрний ріст, навчаючись ще в коледжі. Спочатку в «РЕСТПАРКУ» я проходив практику на кухні, у залі ресторану, працював також барменом, адміністратором, а зараз займаю посаду сервіс-менеджера. 
Рекомендую поступати до фахового коледжу після дев’ятого класу на спеціальності «Харчові технології» чи «Готельно-ресторанна справа», адже сфера надання послуг, або, як її ще називають, «індустрія гостинності», зараз користується великим попитом, тому є чудова можливість швидко знайти роботу з достойною зарплатою.
Максим ПИЛИПЧУК, випуск 2014р.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (569) - 87.4%
Пізно (23) - 3.5%
Яка різниця? (12) - 1.8%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (23) - 3.5%
Мені байдуже (20) - 3.1%