Спогади та поради студентів і випускників Відділення харчових технологій та заочного навчання
Про Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки я чула, ще навчаючись у школі. Тож після дев’ятого класу, знала, де здобуватиму майбутній фах. У 2020 р., ставши студенткою першого курсу відділення «Харчових технологій», я переконалась у раніше почутому. У коледжі – якісна освіта, а викладачі завжди йдуть назустріч студенту. Адміністрація і студентська рада забезпечують комфорт та яскравість буднів, урізноманітивши їх цікавими та пізнавальними заходами.
Усім абітурієнтам бажаю зробити правильний вибір у житті, впевненості у собі, наснаги, успіхів у навчанні, а їх ви зможете досягти, ставши студентом ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки. У коледжі ви точно зустрінете нових друзів та відчуєте смак студентського життя!
Марія ВІНЦЮК,
студентка групи Т-12.

У моїх спогадах коледж асоціюється з домашнім затишком, де можна було не тільки навчатися, а й класно відпочивати.
Професія техніка-технолога дає можливість реалізувати себе за різними напрямами діяльності, особливо, в теперішній час, де, використовуючи найновітнішу техніку, можна із простого зробити складне. Тобто, в нашій професії ти відчуваєш себе художником, де уміло приготовлена та оформлена страва приносить користь споживачеві, а кухарю – насолоду від своєї праці. Сміливість у професії здобувається у повсякденній, кропіткій роботі. Але без фахових знань, ти ніколи не станеш фахівцем високого рангу.
Хочу сьогодні висловити велику та щиру вдячність викладачам відділення «Харчових технологій», які допомогли мені опанувати професію техніка-технолога. Знання, які я отримав у коледжі, дозволили мені брати участь у Міжнародних конкурсах з приготування кондитерських страв, завдяки яким я став «Королем десертів». І я горджуся цим, але ще більше своїми наставниками, які дали мені можливість вийти на міжнародну арену.
Антон ЛИНДА, випуск 2006 р.

Я поступив до фахового коледжу у 2011 р. Вибрав цей навчальний заклад, бо вважаю його найкращим коледжем нашого міста. Фаховий коледж співпрацює із найкращими базами для проходження практики, наприклад, такими, як рекреаційний комплекс «РЕСТПАРК», звідки я розпочав свій кар’єрний ріст, навчаючись ще в коледжі. Спочатку в «РЕСТПАРКУ» я проходив практику на кухні, у залі ресторану, працював також барменом, адміністратором, а зараз займаю посаду сервіс-менеджера.
Рекомендую поступати до фахового коледжу після дев’ятого класу на спеціальності «Харчові технології» чи «Готельно-ресторанна справа», адже сфера надання послуг, або, як її ще називають, «індустрія гостинності», зараз користується великим попитом, тому є чудова можливість швидко знайти роботу з достойною зарплатою.
Максим ПИЛИПЧУК, випуск 2014р.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Волинянин одержав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест» Школярі до Міжнародного Дня Миру організували благодійний ярмарок На Ковельщині відбудуться бойові стрільби У Литовезькій громаді відкрили Дія.Центр Увага! Розшук! Владика Михаїл зустрівся з послом України На Камінь-Каширщині рятувальники провели тренування з ліквідації пожежі в лікарні Міністр молоді та спорту України привітав волинян-учасників Олімпійських ігор та вручив... Скандальний тендер на ремонт стадіону в Ківерцях - скасовано На Волині прикордонники затримали тютюнових контрабандистівІнтерв'ю


- Опитування
- Результати