Партнерство в дії: луцькі ресторатори про перспективи

Партнерство в дії: луцькі ресторатори про перспективи

Співпрацюємо із фаховим коледжем ще з 2014 р., майже з відкриття ресторану «Прага». Під час проходження практики, студенти двох спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» мали можливість взяти участь у майстер-класі проробки чеської кухні. Крім того, ми співпрацюємо з одним із виробників кави, тому баристи з Києва проводили для практикантів майстер-клас з приготування кавових напоїв.
Ми навчаємо студентів працювати у нашому закладі, користуючись таким девізом: «Вдосконалюватись ніколи не пізно. Ми здобуваємо нові знання, щоб приємно дивувати відвідувачів ще більше». 
Дякую викладачам фахового коледжу за талановитих студентів, які приходять до нас на практику.
Оксана Сінчук, 
директор ресторану «Прага».



Цього року святкуватимемо 10-річчя нашого закладу. Майже з часу його відкриття ми активно співпрацюємо із Фаховим коледжем технологій, бізнесу та права. Я вважаю, що головним досягненням нашої співпраці є працевлаштування випускників. На даний момент це шість колишніх студентів коледжу, які працюють вже кілька років на різних посадах, починаючи від офіціантів та помічників кухаря і аж до сервіс-менеджера. Тому ми дуже задоволені співпрацею і активно працюємо в напрямку підвищення кваліфікації студентів під час проходження ними виробничої практики в «РЕСТПАРКУ». 
Сподіваємось, що і в майбутньому наша співпраця з фаховим коледжем буде не менш плідною.
Назар Гусак, директор рекреаційного комплексу «РЕСТПАРК».

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (618) - 86%
Пізно (28) - 3.9%
Яка різниця? (14) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.3%
Мені байдуже (30) - 4.2%