Перці в медовому маринаді

Перці в медовому  маринаді  

Інгредієнти:  3 кг перцю;
Маринад: 1-1,5 л води; 3/4 склянки рафінованої олії (склянка 240 мл); 2 ст. л. солі з гіркою; 1/2 склянки оцту 9%; 1 склянка меду; запашний перець горошком (10-15 шт.); 20 горошин чорного перцю; 5-8 штук гвоздики; 2 головки часнику; зелень петрушки; чилі.

Для маринування найкраще вибирати невеликий перець з товстими стінками. Його можна використовувати цілим, обрізавши хвостик, а можна (особливо якщо банок мало) очищати від насіння і розрізати на половинки.
Для маринаду змішати всі інгредієнти та закип’ятити. У киплячий маринад опускати на 3 хвилини підготовлений перець, він не повинен варитися, а саме бланшуватися.
На дно банки порізати 3-4 зубчики часнику, колечко гострого чилі і кладете 2 гілочки петрушки. Перець складаєте у банки, особливо не утрамбовуючи. Коли банка наповниться, заливаєте її до верху киплячим маринадом.

Фото з сайту poradnyk.com.ua.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (7) - 63.6%
Пізно (1) - 9.1%
Яка різниця? (1) - 9.1%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (0) - 0%
Мені байдуже (1) - 9.1%