Перці в медовому маринаді
Інгредієнти: 3 кг перцю;
Маринад: 1-1,5 л води; 3/4 склянки рафінованої олії (склянка 240 мл); 2 ст. л. солі з гіркою; 1/2 склянки оцту 9%; 1 склянка меду; запашний перець горошком (10-15 шт.); 20 горошин чорного перцю; 5-8 штук гвоздики; 2 головки часнику; зелень петрушки; чилі.
Для маринування найкраще вибирати невеликий перець з товстими стінками. Його можна використовувати цілим, обрізавши хвостик, а можна (особливо якщо банок мало) очищати від насіння і розрізати на половинки.
Для маринаду змішати всі інгредієнти та закип’ятити. У киплячий маринад опускати на 3 хвилини підготовлений перець, він не повинен варитися, а саме бланшуватися.
На дно банки порізати 3-4 зубчики часнику, колечко гострого чилі і кладете 2 гілочки петрушки. Перець складаєте у банки, особливо не утрамбовуючи. Коли банка наповниться, заливаєте її до верху киплячим маринадом.
Фото з сайту poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
Летальна ДТП поблизу Луцька На Волині знову запрацюють камери автофіксації порушень ПДР Білорусь перекидає танки до кордону в напрямку Луцька та Рівного У Рожищенській громаді працює пункт безплатної психологічної допомоги Біда прийшла і в Прилісне… Із Луцької ради церков хочуть вигнати очільника УПЦ «МП» на Волині Чотирилапий «прикордонник» знайшов у сумці американця амфетамін Ловив рибу 4 сітками: на Волині затримали порушника На Світязі браконьєри наловили 53 кілограми риби Волинянка представлятиме Україну на міжнародних змаганнях- Опитування
- Результати