Перці в медовому маринаді
Інгредієнти: 3 кг перцю;
Маринад: 1-1,5 л води; 3/4 склянки рафінованої олії (склянка 240 мл); 2 ст. л. солі з гіркою; 1/2 склянки оцту 9%; 1 склянка меду; запашний перець горошком (10-15 шт.); 20 горошин чорного перцю; 5-8 штук гвоздики; 2 головки часнику; зелень петрушки; чилі.
Для маринування найкраще вибирати невеликий перець з товстими стінками. Його можна використовувати цілим, обрізавши хвостик, а можна (особливо якщо банок мало) очищати від насіння і розрізати на половинки.
Для маринаду змішати всі інгредієнти та закип’ятити. У киплячий маринад опускати на 3 хвилини підготовлений перець, він не повинен варитися, а саме бланшуватися.
На дно банки порізати 3-4 зубчики часнику, колечко гострого чилі і кладете 2 гілочки петрушки. Перець складаєте у банки, особливо не утрамбовуючи. Коли банка наповниться, заливаєте її до верху киплячим маринадом.
Фото з сайту poradnyk.com.ua.
- Коментуйте FaceBook
- Коментуйте ВКонтакте
ТОП Новини
У Луцьку кілька вулиць залишаться без гарячої води В обласному неонатальному центрі відремонтують укриття Троє волинян готуються до міжнародних змагань Warrior Games 14 ОМБР передали бронеплити, спальники та турнікети На війні загинув житель Маневицької громади У Володимирі до Дня міста вдалось зібрати понад 133 тис. грн для 14 ОМБр Стало відомо хто, постачив неякісні бронежилети волинській теробороні Жителі села Суходоли запрошують на благодійний захід «Разом до перемоги» У Луцьку прощатимуться із загиблим захисником Михайлом Дарчичом У Володимирі переселенці отримали допомогу від благодійного фонду «Віримо в Україну»- Опитування
- Результати