Ані Лорак «фоткається» з дружиною путінського глашатая!

Ані Лорак «фоткається» з дружиною путінського глашатая!


Фанати української співачки Ані Лорак знову викрили її в застосуванні фотошопу. Проте не цей гріх у неї найбільший: на сьомий рік російсько-української війни уродженка Західної України без докорів сумління гастролює Росією і робить фотографії з одіозними персонажами. В тому числі – з Татьяной Навкой, дружиною прессекретаря Владіміра Путіна – Дмітрія Пєскова!


Шанувальники стверджують, що за допомогою спеціальних додатків Ані Лорак постійно прибирає зайву вагу з розміщених фото.


«Так нові знімки вона опублікувала в Instagram, які були зроблені в Москві після закінчення балету на льоду «Лєбєдіної озєро». Співачка показала три фото.


На одному вона стоїть із олімпійською чемпіонкою Татьяной Навкою, яка є дружиною прессекретаря президента Росії Дмітрія Пєскова, і співаком Алєксандром Панайотовим.


На другому – вона з дочкою.


І на третьому знімку позує сама.


На цих фотографіях Ані Лорак виглядає стрункою, але якщо подивитися на фото з цього вечора, яке опублікував Алєксандр Панайотов у себе в сторіз, то видно, що над знімками українська співачка попрацювала за допомогою фотошопу», – пише портал «Главред».


Але не це найбільший гріх Ані Лорак, яка родом із Західної України і чий брат загинув під час виконання «інтернаціонального обов'язку» під час радянської окупації Афганістану.


Ані Лорак, яка до 2014 р. гастролювала в тому числі й на Волині, вже давно осіла в путінській Росії, де розважає московську публіку в час, коли кремлівські головорізи окупували український Крим та продовжують убивати наших солдатів на Донбасі.


Тому вага цієї особи – не головне. Вона по суті вже порожнє місце для свідомих українців…


Ольга ДАНИЛЮК.

На фото Ані Лорак / instagram.com/anilorak: уродженка Західної України Ані Лорак разом із Татяной Навкой і Алєксандром Панайотовим.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (607) - 86.2%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (14) - 2%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%