Селектор щодо діяльності облдержадміністрацій «із окремих питань»

Селектор щодо діяльності облдержадміністрацій «із окремих питань»


Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко 10 січня взяв участь у селекторній нараді під головуванням заступника Керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка. Глава держави та Андрій Єрмак у цей час займалися іншими справами, а 11 січня проводили міжнародну зустріч.


Під час селектору за участі керівників виконавчої гілки влади областей та КМДА 10 січня проаналізували діяльність місцевих органів виконавчої влади в регіонах у 2021 р. «із окремих питань».


«Зокрема, обговорено стан проведення вакцинальної кампанії, ситуацію у медичних закладах щодо протидії поширенню Covid-19, а також результати розбудови спортивної, соціально-культурної та медичної інфраструктури в областях, а також стан початку робіт на об’єктах програми «Велике будівництво» у 2022 р.», – повідомило Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.


Чим займався цього дня Президент України Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак, які різдвяні свята відпочивали в «Буковелі», наразі невідомо. Але 11 січня обидва на Банковій провели важливу зустріч. До м. Києва прибули Радник канцлера Німеччини з питань зовнішньої політики Єнс Пльотнер і дипломатичний радник Президента Франції Еммануель Бонн, щоб обговорити спільні дії щодо російської військової загрози.


Ольга ДАНИЛЮК.

На фото Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації у службовому кабінеті.

 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%