Степан Івахів і Сергій Лагур ділять гроші WOG

Степан Івахів і Сергій Лагур ділять гроші WOG


Найбільші акціонери групи компаній WOG – Степан Івахів та Сергій Лагур – планують розділити між собою 100% акцій компанії. Раніше серед основних фундаторів цієї нафтової групи був і народний депутат Ігор Єремеєв, але він загинув внаслідок падіння з коня під час прогулянки волинськими полями…


Про це повідомляє профільне видання enkorr з посиланням на власне джерело в компанії.


«Економічна правда» розтлумачує:


«Розділили між собою акції планують за рахунок останнього пакету у 25%, що належить дітям загиблого Ігоря Єремеєва. За даними видання, перемовини між сторона завершилися і угоду незабаром підпишуть.


Також до Антимонопольного комітету надіслали запит щодо дозволу Степанові Івахіву та Сергію Лагуру на придбання акцій «W.O.G. Holding Limited», що забезпечують 50% голосів в управлінні компанією.


Засновниками мережі WOG є Ігор Єремеєв та Сергій Лагур, компанія розпочала торгівлю нафтопродуктами наприкінці 90-х. Наразі до мережі входить понад 400 АЗС, товарообіг становить щонайменше 1,4 млрд доларів США на рік».


Як відомо, попри участь у великому бізнесі, Степан Івахів – народний депутат України від Ковельського округу №21 (група «За майбутнє»).


А от Сергій Лагур – український олігарх, який є одним із найбільш таємничих бізнесменів країни і не любить з'являтися в кадрі або давати інтерв'ю. Єдина його публічна посада – Президент федерації тенісу України.


Ігор Єремеєв, народний депутат України від Маневицького округу №23, трагічно загинув, коли впав із коня під час традиційної прогулянки волинськими лісами та полями 26 липня 2015 р. В непритомному стані з закритою черепно-мозковою травмою його доставили в Луцьку клінічну лікарні, де медики ввели його в стан штучної медикаментозної коми. Потім його транспортували в Швейцарію, де він і помер. Утім, обставини цієї загибелі суперечливі і досі мають чимало загадок…


На початках був публічний конфлікт інтересів між осиротілою родиною Ігоря Мироновича та Степаном Івахівим. Тепер, судячи з усього, інтереси рідних та близьких Ігоря Єремеєва враховано…


У той же час, у червні 2021 р.  Господарський суд Волинської області визнав компанію «WOG Рітейл» банкрутом і відкрив щодо неї ліквідаційну процедуру. Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Finance.ua:


«До компанії виставили ряд вимог її кредитори, які визнав суд. Загальна сума боргів компанії перед ними склала майже 2,4 млрд грн. Також до компанії накопичилися борги перед податковими органами — їм «ВОГ Рітейл» заборгувала майже 210 млн грн»…

 

Сергій ШРАМЧУК.

Ілюстративне фото порталу «Банкрутство і ліквідація». 

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%