Особливості заправки картриджа HP

Особливості заправки картриджа HP

Кількість тонера в лазерному принтері залежить від інтенсивності друку документів чи фото. Тому його запаси потрібно періодично поповнювати.

Щоб якісно виконати цю процедуру, краще замовити заправку картриджа HP у сервісному центрі «Київ ІТ Сервіс». Заявки приймаються на офіційному сайті компанії. При самостійній зарядці витратника нерідко виникають проблеми, які усуваються лише спеціалістом.

Мікросхема блокує роботу принтера

Зазвичай на оргтехніці бренду HP встановлено чіп, який захищає картридж. Він виконує функцію зворотнього відліку надрукованих листів. Коли на мікросхемі фіксується нуль, то пристрій блокується і перестає друкувати. Для того, щоб його знову запустити, недостатньо лише наповнити бункер тонером, потрібно встановити новий або перепрошити наявний чіп. Працівники фірми «Київ ІТ Сервіс» роблять це швидко та без помилок. Замовивши заправку картриджа HP, можна однією кулею вбити двох зайців: заповнити бункер висококласним тонером та встановити на принтер новий чіп.

Заміна зношених деталей

При самостійному проведенні процедури, користувач може виявити, що деякі вузли та модулі потрібно замінити. Найчастіше зношуються такі деталі:

фотобарабан;

вал перенесення зображення;

лезо дозування;

ролик первинного заряду.

Наслідком цього є блідий чи повністю чорний друк, а також поява стороннього фону на документах. Звичайно, деталі можна купити в спеціалізованих магазинах. Однак на те, щоб знайти і придбати модуль для конкретної моделі HP, потрібен час, немалі гроші та технічні знання. Майстри компанії «Київ ІТ Сервіс», виконуючи заправку витравника, паралельно замінюють зношені деталі на картриджах бренду HP усіх серій та моделей.

Встановлення дозувального леза

Як відомо, при заправці витратника тонером конструкцію потрібно повністю розібрати, почистити та знову скласти. Саме тут і виникають труднощі. Без належного досвіду користувач не зможе правильно встановити дозувальне лезо, адже воно має:

кріпитися абсолютно рівно до корпусу;

встановлятися з відповідним проміжком, який визначений інженерами HP для деяких моделей картриджів;

не мати механічних пошкоджень, котрі часто виникають під час очищання чи прикручування пластини.

Саме дозувальне лезо впливає на якість друку, тому що регулює кількість нанесеного на вал проявлення тонера. Якщо ж з пластиною якісь проблеми, то на папері з’являться темні смуги, плями або навіть додатковий фон. Подібні дефекти також бувають через те, що лезо дозування сильно забруднене тонером чи має значні механічні пошкодження.

Крім того, збираючи картридж, потрібно встановити бокові шестерні в зазначеній виробником послідовності. Зазвичай їх налічується від 3 до 5 штук. Якщо вони встановлені неправильно, то під час запуску оргтехніки картридж, а потім і принтер, обов’язково зламаються. Уникнути вищезгаданих проблем допоможе своєчасне звернення до майстрів компанії «Київ ІТ Сервіс» та замовлення заправки витратника HP.

Наш кор.

Фото ілюстративне.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%