Унікальний спецвипуск "Волинської газети", який уже став дефіцитом

Унікальний спецвипуск


"Волинська газета" спільно з фундаторами Благодійного фонду "Волинь-2014" 23 червня випустила в світ  спецвипуск видання. Якщо зазвичай у газеті 16 сторінок, то цього разу - 24. А тираж проєкту - 16 тис. 500 примірників - в умовах воєнного стану дозволяє охопити якісним патріотичним інформаційним продуктом велику аудиторію читачів!


Доки Секретар НСЖУ, головний редактор "Волинської гаети" Володимир Данилюк як офіцер управління одного з підрозділів Сил Територіальної оборони ЗСУ із 24 лютого мобілізований у військо, його дружна та професійна команда на чолі з заступником Сергієм Цюрицем продовжує нести відповідальну інформаційну вахту. Видання щотижня в паперовому варіанті, а щодня в електронному подає найактуальніші новини про хід війни на фронті та в тилу, проводить журналістські розслідування і здійснює спеціальні інформаційні випуски.
 

Але номер від 23 червня 2022 р. увійшов в історію, як тільки вийшов у світ із обласної друкарні м. Луцька. Насамперед, обсяг зріс із 16 традиційних сторінок формату А-3 до цілих 24. А тираж сягнув 16 тисяч 500 примірників!


Яка причина?


Фундаторами Благодійного фонду "Волинь-2014" із початком другої, найзапеклішої, фази рашистсько-української війни зроблено для допомоги українським захисникам так багато, що про все і не розкажеш. Але про ключові моменти люди повинні знати. Тому в спецвипуску, який уже став рідкістю та увійшов в історію волинської періодики, не лише предметна розмова з головою Правління БФ "Волинь-2014" Петром Пилипюком та його заступником Євгеном Дудкою, але й із іншими представниками соціально відповідального бізнесу. Продукція їхніх підприємств відома по цілій державі та за кордоном, а тепер люди доброї волі знатимуть і про те, як вони допомагають якнайшвидше досягнути остаточної та безповоротної перемоги над рашистськими окупантами.

Ольга ДАНИЛЮК.
На фото авторки: титульна сторінка спецвипуску.

  • Коментуйте FaceBook
  • Коментуйте ВКонтакте
  • Опитування
  • Результати

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Чи варто Україні запровадити візовий режим із громадянами Білорусі та Росії?

Давно пора (603) - 86.3%
Пізно (25) - 3.6%
Яка різниця? (13) - 1.9%
А як тоді наші заробітчани поїдуть у РФ і РБ? (24) - 3.4%
Мені байдуже (29) - 4.1%